Skræddersyede bådvinduer - "exclusive serie"

0,00 DKK
På lager
SKU
exclusive_serie

Skræddersyede bådvinduer Exclusive serie

Vi kan levere special designede thermo bådvinduer til båden i størrelser helt op til 300 x 140 cm, som faste ruder eller hængslet, og om end det naturligvis er dyrere med special fremstillede ruder frem for masse producerede, ja så er det billigere end de fleste tror.
Vi sender altid et godt tilbud.

Den exclusive bådvindue serie er udført i flot alu-ramme med klemprofil der fastgøres indefra og dækkes af pyntebånd, der er således ingen synlige skruer. Ruder kan leveres med radius på 75, 90 eller 105mm eller med gering hjørne (skåret hjørne)

Vi bruger til denne type ruder2 alu-lister – en udvendig og en indvendig der er adskilt af en isolerende kant tætning – herved undgået kuldebro og kondens begrænses til et minimum.

  • Bruger en aluminiums klemmeprofil, fastgjort indefra med skruer gennem den medfølgende aluminiums modflange (derfor ingen skruer synlige udefra)
  • Egnet til paneltykkelser på 7 til 43 mm
  • Leveres med et sort, hvidt eller gråt indlæg til dækning af skruer og en pakning
  • For at undgå kondens på indersiden af glasruden og vinduesrammen, anvender Exclusive serien en (isoleringsbro) isolerende kanttætning
  • Fås som faste eller helt hængslede versioner med dobbelt glas kun med hjørne radier (75 *, 90 eller 105 mm) eller gering hjørner
  • Tilgængelige glas tykkelser (6, 8 og 10 mm) kan kombinerestil dobbelt glas. Standarden er to ruder, hver 6 mm tyk

*Undtaget hængslede vinduer

Write Your Own Review
You're reviewing:Skræddersyede bådvinduer - "exclusive serie"
Your Rating