Facebook Pixel

Ø51 mm - 10 liter - Vetus Vandlås / lyddæmper type NLP

Special pris 2.261,80 DKK Normalpris 2.630,00 DKK
Tilbuddet gælder til 01-06-24
På lager
Varenr
NLP50S
Køb nu og modtag den mellem 30.05.24 og 06.06.24
Leveringsdatointervallet giver dig en indikation af, hvor lang tid det vil tage at modtage varen. Det er baseret på ordrehåndteringstid, leveringsmetode og produkttilgængelighed.

Optimer din motors ydeevne med Vetus Ø51 mm - 10 liter Vandlås/Støjdæmper Type NLP

Vetus NLP-serien af vandlåse/støjdæmpere er designet til at optimere effektiviteten og sikkerheden i dit vandindsprøjtede udstødningsanlæg. Med dette system køles motor- og udstødningsgasserne af ved hjælp af udestrømmende vand og ledes ud gennem udstødningen. Vetus vandlås sikrer, at eventuelt resterende udestrømmende vand i udstødningen ikke kan strømme tilbage til motoren og giver dermed essentiel beskyttelse. Derudover tilbyder den lydisolering for en mere støjsvag drift.

Centrale funktioner:

  • To-trins konstruktion: NLP vandlåsene har øvre og nedre kamre adskilt af en vandret skillevæg og en stigrør gennem midten. Denne konstruktion giver overlegen dæmpning af udstødningsstøj samtidig med at den minimerer tilbageslag, hvilket sikrer optimal motorydelse.

  • Roterende slangekobling: Til installationer med forskellige slangeanslutningsdiametre muliggør den roterende slangekobling fleksibilitet. Bemærk venligst, at reducering af slangediameteren kan øge tilbageslaget, og konsultation med motorfabrikanten anbefales for at sikre overholdelse af tilladte grænseværdier.

  • Fleksibel installation: Det øverste kammer på NLP vandlåsene kan roteres 360°, og både indløbs- og udløbsforbindelserne kan også roteres 360°. Denne fleksibilitet forenkler installationen, selv i trange motorrum. De medfølgende monteringsbeslag muliggør montering på skot eller gulv og giver fleksibilitet i placeringen.

Hos VetusOnline er vi specialiserede i vandkølede udstødningssystemer, og vores hold af eksperter står klar til at hjælpe dig på enhver måde. Stol på Vetus for pålideligt og kraftfuldt marineudstyr.

Mere information
Fabrikant Vetus
Indvendig slange dia. (mm) 50
Waterlock capasity in liters 10